Thursday, April 16, 2009

introduction



iii everybody...korang sume leh kenali saye as 'am'...name penoh am nurulamnah binti daud..so, korang leh panggil am je..cam laki kan..xpela...yang penting am pompuan..huhu...
mase sekolah rendah dulu..membe panggil nurul..nek sekolah menengah dieorang panggil amnah..masok je kolej tinggal 'am' je..xleh watpe la kan...so am pon selese je... am dilahirkan di johor..kat pekan layang-layang..beranak kat umah je..x sempat nk ke hospital...hehe..xde la...mak yang x nak g hospital..so, besalin kat umah je la...orang dulu2 kan..x kesah la...alo sekarang ni ne leh...kene gak g hospital...pastu skunk ni dok kat klang..kat sungai udang klang..merantau...

erm...am rase sonok je alo dok kat kampung tu..bile ayah ckp kene pindah kat klang..rase sedey sangat la kan..ye la..kene bepisah dgn membe...nnty kat tempat baru..susah sket nak cari membe ni..len tempat..len jenis org nyer..so..nak x nak..kene pindah gak kan...tapi ade hikmah di sebalik sume yg tejadi...ceh...huhu

eh kawan2..pe yang sonok lam idop nie?..pe yang korang nk wat lam idop ni supaya jadi lebih ceria n best giler..am de jawapan...hehe..bagi am la kan..am mesti epi bile dapat kecapi kejayaan lam idop..n sentiasa dapat besama owang yang am sayang lam dunia nie...mak ayah abang gan adik am...dan yang paling istimewa my beloved sweetheart, naz... alo am dapat besama gan insan2 ni bile dapat kecapi kejayaan..itulah perkara paling best lam idop nie... pe kate korang lak?...setiap owang mestilah len2 kan..

dalam idop am..banyak pekara yang menyedihkan dari yang menggembirakan...mungkin belom tibe masenyer tok am kecapi kegembiraan..susah2 dulu..senang2 kemudian...tol x kawan2..mestilah tol kan..xkan korang nak salahkan peribahasa tu plak kan..huhu..but, i'm waiting for that!!..lagipon am belom lagi menghadapi dunia luar yang penuh gan dugaan tu...am kan gah blaja ag..so kenelah tunggu tok nak hadapi sume tu..tol x?..

am rase ni je kaot inroduction tok diri am nie...byk ag nak cite sebeno nye...nnty r eh..ilex je..nantikan kemunculan am..hehe..xde r ..men2 je...


0 comments:

Post a Comment