Sunday, April 19, 2009

alaM peRcintaAn


iii everybody..jumpe lagi kekawan..erm skunk ni am nk cite pasal alam percintaan lak..erm becinta ni mmg la sonok kan...tapi lam becinta ni ade suke dan duke nyer..bukannyer kene selalu epi je...tol x?..bak kate org..sedangkan lidah lagi tergigit..yg len sambong sendiri..

cinta monyet?..huhu...cinta monyet ni..bak kate membe..cinta monyet ni "kapel"..bile org tu ckp dy "kapel"..so lam erti kate len tu cinta monyet la tu..tapi bile kite kate kite "BERCINTA"..that's mean..we love that person...n kite bercinta gan dy..n nak idop gan dy..bukan stakat kapel men2.. so..bile dah bercinta tu..hargailah orang yang ade di depan mate kite..jangan bile org tu da xde..baru la ko nk terhegeh nk cari balik..xde gunenyer..nak2 alo org yg ko cari tu dah kawen..gigit jari la ko...nasihat je nie..

jiwang?..huhu..klaka je..am mmg jiwang..best je alo nak wat kata2 madah nie..bende2 ni bukan suke2 je leh wat..dy datang dari ati..alo rase ayat tu nk terkeluar..luahkan je pada org yg kite sayang...jgn simpan je..nnty giler...

erm..pengalaman am nie..alo korang suke kat someone tu...x kire la..alo laki tu suke kat pompuan ke..alo pompuan yg suke kat laki ke...korang luahkan je sebelom terlambat..sape tau..tuah badan..x rugi alo kite mencuba... "AttenTion..pada kaum pompuan ni ha..alo korang suke kat mamat tu..korg luah je..jgn malu..kite malu bertempat..pasal ati dan perasaan..korg xleh malu..luahkan je..bile dah luahkan korang akan rase tenang setenangnyer..pasal laki tu terime o tak..tu blakang cite..yg pntg luahkan dulu..tapi make sure la yg korang tol2 suke kat mamat tu..jgn luah suke2 lak...tu menempah maut tu.. pandai2 pk k..ilex je..." bia la org len nk ckp kite ni x malu..yg penting kite tau pe kite wat..ok gurlz?!!

my sweetheart..i love u so much...n i hope it's never ends..

0 comments:

Post a Comment